Safetja e Motrave Mustafa: Kunetërit dhe vjehrra më nxorën nga shtëpia

Safetja e Motrave Mustafa: Kunetërit dhe vjehrra më nxorën nga shtëpia

Këngëtarja Safete Mustafa, më e madhja e motrave Mustafa, ka bërë padi në Gjykatën Themelore të Prizrenit – Dega Suharekë, për vërtetim pronësie të palujtshmërisë.

Pasi i vdiq burri, mes këngëtares dhe kunetërve të saj lindën mospajtime rreth shfrytëzimit të shtëpisë së bashkëshortit.

Lidhur me këtë rast me lot në sy ka treguar Safetja.

Gjithmone per vendet e lira te punes mund ta vizitoni faqen me te re ne Kosove per Oferta Pune ku perveq pozitave te lira ju keni edhe shume informata per zhvillimin e karieres suaj.

“Me bashkëshortin tim kam jetu 15 vite. 15 vite kemi punu. Ai e ka menaxhu punën time. Kemi jetu bashkë me prindër e bashkëshortit tim. Në vitin 2002 jemi nda me kunetë, e kemi kalu në shpi tonë. Kemi ndërtu shtëpinë unë e bashkëshorti. Kemi ndërtu shtëpinë edhe të kunetërve”, tha ajo për Prive të Klan Kosovës.

“Mbas një muaji që m’ka vdek bashkëshorti, ka qenë dita e parë që jam largu nga shtëpia. Kam ardh te Zahidja me bujtë me vajzat dhe brava e derës më është ndërru . Për një moment s’kam mujt me besu që është tu ndodh diçka. Nuk dojsha as me besu. Disa njerëz që i kam pasë raportet shumë të mira? Vllaznit e Bujarit që i kam dashtë si vëllaznit e mi, e mos të flas për vjehrrën që nuk ka intervistë që nuk e kam përshëndetë. E kam dashtë e kemi qenë sikur nanë e bijë…”, rrëfen ajo.