Motrat Mustafa i këndojnë flamurit “Kuq e Zi”

Këngëtaret e famshme nga Kosova, Motrat Mustafa sot kanë klipin e tyre më të ri të titulluar “Kuq e Zi”.

Motrat Mustafa në këngë e tyre i këndojnë flamurit kuq e zi edhe incidentit që tronditi mbarë botës në ndeshjen në Serbisë dhe Shqipërisë, e sidomos ajo që bëri bujë në mbarë shqiptarinë ishte droni me flamurin e “Shqipërisë së Madhe”.

Teksti është shkruar nga Agron Jashari, ndërsa për realizmin e klipit është kujdesur produksioni  ‘EMF Creative’.